Eladó webáruház

Unod már a munkád? Szeretnél saját lábra állni, nem függeni a munkáltatódtól? 
Egy passzív jövedelemforrást keresel, ami munka mellett kiegészíti a fizetésed? 
Azonban nincsenek millióid hozzá?

Legyen egy online vállalkozásod

A jövő az internetes vásárlásban van. Tudtad, hogy egy év alatt az internetes vásárlások száma 36%-kal növekedett?
Ha vállalkozni akarsz, akkor az online tér a legjobb befektés. Azonban egy profi kosaras webáruház felépítése több százezer forint. Az időről nem is beszélve. 
Egy olyan lehetőséget ajánlok, ami napi pár óra munkával szép kis összeget tud termelni. 
Persze nincs ingyen pénz, ezzel is dolgozni kell.
Egy olyan webáruházat kínálok, mely márkás női táskákat árul. Teljesen kulcsra kész, minden beállítva, email automatika, facebook bolt, instagram profil, bankkártyás fizetés, számlázás, chat funkció. Modern megjelenés, a mai kor követelményei szerint, gyors oldalbetöltés, blog kapcsolat, statisztikák nyomon követése. Több, mint 100 termék az oldalon, tematikusan feldolgozva, választható szín és méret alapján. A boltban csak márkás, jó minőségű európai gyártók táskái kaphatók. Az ület dropshipping rendszerben működik. Ami azt jelenti, hogy nem kell több milliót árukészletbe raknod. Ha valaki megveszi terméket a webáruházban, Te megrendeled a nagykertől, a nagyker egyből a vevődnek szállítja ki a terméket. A haszon ott marad a számládon. Nem kell naponta csomagokkal bíbelődni. Nincs felesleges pénzkiadás, kockázat. Egy számítógép mellől elirányíthatod a vállalkozásod. 

Kinek ajánlom?

Annak, aki szereti a divatot

Ha szereted a női kiegészítőket, táskákat, egy kicsit értesz is a divathoz. Mindig is vágytál egy saját butikra, ahol csak márkás, minősgi táskák vannak.

aki szeretne független lenni

Eleged van már a munkahelyedből? Nem akarod, hogy a főnököd mondja meg, hogy mikor mit csinálj? Jó lenne szabadnak lenni?

kis befektetéssel jó hozamra vágysz

Ebbe a vállalkozásba, amit befektetsz pénzt 3-12 hónap alatt vissza tudod szerezni. Csak azon múlik, hogy mennyire vagy ügyes a marketingben.

ha a hobbidnak akarsz élni

Szerencsésnek tartom azt az ember, aki a hobbijának tud élni. Ha szeretsz vásárolni, vásárlókkal foglalkozni, új és új táskákat nézegetni, és ezért még pénzt is kapsz?

napi pár órát szeretnél csak dolgozni

Ki ne álmodozna róla, hogy napi pár óra munkával keres annyi pénzt, ami éppen elég és a többi időt magára fordíthatja, azt csinál, amit akar. 

Mit tartalmazz az ár?

Mit nem tartalmaz az ár?

Nincs benne a vállalkozói tevékenység. Azt ki kel váltanod, ha jelenleg nem vagy vállalkozó. Ha igen, akkor ez sem akadály!

Beszéljünk a költségekről

Milyen költségeid vannak?

A tárhely szolgáltatónak kell fizetni éves szinten pár ezer forintot a tárhelyért és a domain név használatáért. Ezen kívül annyi, amit a marketingre költesz. Ez pedig rajtad áll. Az elején biztos, hogy többet kell belerakni, hogy ki tudj venni. 

Eladó a Glimbee.hu webáruház

ELADÓ

Glinbee.hu
349.000 Ft
  •  

Küldj üzenetet a kapcsolati oldalon, vagy hívj telefonon.

glimbee1
Kattints a képre, hogy megnézed a webáruházat
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn