Szolgáltatások

Építsük ki közösen az online jelenléted

Hogyan dolgozunk?

Stratégia

Mit szeretnél, mi a célod, miről szóljon a honlapod?

Első kérdések

Lényeges, hogy mivel foglalkozol. Terméket akarsz értékesíteni, szolgáltatást, a tudásodat, vagy csak be akarod mutatni a vállalkozásod? Pénzt akarsz termelni a weblapoddal? Vagy csak a jelenlét a lényeg? Van meglévő ügyfélköröd, vagy csak most építed?

Közös munka

Ha megvan mit szeretnél, elkészítjük, amit megálmodtál.

Együtt dolgozunk

Ha minden kérdést megbeszéltünk, rengeteg ötletet fogok adni én is, hogy mi az ami működik, mi az ami nem. Majd elkészítem a weboldalad. Minden igényedet szem előtt tartva. Felépítjük a közösséget, egy pénzt termelő online jelenlétet építünk ki.

Elemzés

Amikor elkészültünk, akkor minden működést megmutatok.

Támogatás

A weboldal és a közösség felépítése egy dolog. Utána a számokat értelmezni kell, hogy minél több pénzt hozzon az internet. Mindig lesznek változások, amiket érdemes lekövetni. A kapcsolatunk nem szakad meg, mindenben segítek.

Árak, működés

Munka

Mivel minden projekt más és más. Mindenkinek az igényeire figyelünk, ezért az ár képzés személyre szabott. Szerződést kötünk, amiben közösen megegyezünk. A munka gyorsasága múlik azon is, hogy mennyire jól tudunk együtt működni, miként segítjük egymás munkáját. Én sok mindent megoldok, akár egyedül is, de mindig egyeztetem Veled, hogy senki se dolgozzon feleslegesen. A végeredmény pedig olyan legyen, amit mindenki szeretne. Ha nem tudom megoldani, akkor azt az elején közölni fogom.

Az az elvem, hogy a legjobbat és a legtökéletesebb megoldást találjam meg Neked, ami nem csak jól mutat, de pénzt is termel. Hisz az online jelenlétnek ez a lényege.
Lakatos István
Online jelenlét