You are currently viewing Egy könnyebb és jobb életről álmodsz?

Egy könnyebb és jobb életről álmodsz?

Alkalmazottként sokszor álmodunk egy könnyebb munkáról. Ahol mi osztjuk be az időnket, annyit dolgozunk, amennyihez van kedvünk és élvezzük ennek a szabadságnak az ízét. Ezek az álmok legtöbb esetben csak álmok maradnak. Mert az alkalmazotti létnek is van előnye. Mégpedig a biztonság. Azaz kiszámíthatóan minden hónapban megkapom a bérem, amire lehet tervezni, hitelt felvenni, beosztani, stb. Míg egy vállalkozónál ez kevésbé kiszámítható, hisz az, hogy mennyi pénz jön be adott hónapban, az azon múlik, hogy mennyi megrendelése, munkája van. Ahogy benne is van a nevében, erre vállalkozni kell. Ezért a legtöbben, addig jutnak, hogy eljátszanak a gondolattal, de nem mernek belevágni. Inkább dolgoznak egy olyan helyen, ahol nem érzik jól magukat. Elviselik a főnökük rigolyáit, és másnak adják el a szabadidejüket. Amivel nincs is gond, nem vagyunk egyformák. Azonban, ha még is úgy érzed, hogy erősebb már benned a vágy és szeretnél kitörni, változtatni, csak még nem találtad meg  azt a lehetőséget, amiben el is tudod képzelni magad, akkor lehet, hogy most jött el a Te időd.

  • Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy létezik egy olyan út, amikor kivesszük a kiszámíthatatlan részt az egyenletből? Azaz egy tervezhető, viszonylag állandó, vagy inkább emelkedő havi bevételt termelő vállalkozásod lehet.
  • Mit szólnál, ha mindezt úgy tehetnéd, hogy nem kell egyből feladni a biztos munkahelyed, már csak akkor váltasz, ha vállalkozóként is annyit vagy többet keresel, mint alkalmazottként?
  • Végezetül, mit szólsz, ha mindehhez minden támogatást megkapsz, olyan eszközöket, tudást, amik a piacon több millió forintért vásárolhatók csak meg?

Ha mindháromra magadban úgy feleltél, hogy ez tetszik, akkor jó helyen vagy. Persze mindig szkeptikus az ember, hogy ez túl jól hangzik, biztos, hogy csak be akarnak etetni, ez valami átverés, csak a pénzem akarják, stb. Azt mondom, hogy igen, sajnos sok ilyen ajánlattal találkozok én is nap, mint nap az interneten, facebookon. Azonban itt nem tudsz veszteni! Miért?

Egyrészt, mert nem kell milliókat kockáztatnod. Persze olyan, hogy valamibe nem teszel be, csak kivenni szeretnél, olyan módszer nincs, vagy az tényleg átverés. Itt is be kell tenni. Egy kevés pénzt, és munkát, akaratot, meggyőződést. Mindazt, ami alapban is kell a sikerhez.

Másrészt, ha úgy gondolod, hogy ez még sem a Te utad, akkor legrosszabb esetben pár órát eltöltöttél olyannal, amit lehet később fogsz hasznosítani az életedben. Akár a tudásról, akár a tapasztalatról beszélek.

Harmadrészt nem csak egy szabadságot, önálló munkát, pénzkereseti lehetőséget kapsz, hanem egészségesebb, stressz mentesebb életvitelt.

Még mindig túl jól hangzik?

Ha így érzed, akkor a gombra kattintva olvass tovább.  Lehet most találtad meg azt a lehetőséget, ami Neked lett kitalálva.

Vélemény, hozzászólás?