Válogatás a munkáim közül

A weboldal építés kreatív folyamat. Sok megoldandó feladatot jelent, melynek egy részét egyszerűbb kezelni, nagyobb részét pedig sok próbálgatás, utánajárás, gondolkodás jellemez. És persze ott vannak a sematikus, ismétlődő, unalmasabb részek, melyek sok időt visznek el. De önmagában egy szép, alkotó folyamatról beszélünk. Ahol a részletekre is érdemes figyelni. Hisz az apróságoktól fog az egész jól működni, jól összeállni. Ilyenek a színkódok, a harmóniák, az egyszerűség elve, a tekintetett vonzó képek és feliratok. Mind-mind együtt dolgoznak azon, hogy egy weboldal jól mutasson és azt a szerepet töltse be, aminek szánták.

Pár oldal a munkáim közül, amikre kimondottan büszke vagyok, vagy valamiért kedvesek nekem:

A glimbee.hu egy dropshipping üzlet. Mely inkább egy katalógus áruház, márkás női ruhákkal és kiegészítőkkel. Nagyon sok munkát igényelt az elkészítése, ami adódik a méret és színválasztékok, márka szerinti rendezésekből.

Az onlinecsikung.hu egy saját oldal, mely ugyan üzleti vállalkozás is, de inkább a hobbi, a mozgás és az egészségesebb életről, illetve az ahhoz vezető útról szól. Sok-sok értékes tartalommal. Ami minden oldal legfontosabb alkotóeleme.

Egyetlen termék bemutatásra készült oldalra jó példa a vicatprompt.hu. Ez az oldal is jól megmutatja, hogy egyszerűen is lehet jó alkotni. A megrendelőnek gyorsan bevételt is kezdett termelni, ami külön öröm az alkotónak is.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn